2021. május 18. - Erik, Alexandra

Százmilliós háziállatlopás

Eddigi adatok szerint több mint százmillió forint értékben lopott háziállatokat és tehergépkocsikat hét megyében egy társaság, amelynek tagjai ellen a paksi rendőrkapitányság folytat eljárást.
2009. október 1. csütörtök 16:43 - HírExtra
Az eddigi adatok szerint a héttagú csoport ez év eleje óta Tolna, Baranya, Bács-Kiskun, Veszprém, Békés, Pest és Jász-Nagykun-Szolnok megyében mintegy 800 sertést és 80-100 szarvasmarhát, köztük értékes tenyészbikákat lopott el volt téeszmajorokból, mezőgazdasági nagyüzemekből - mondta Kuti István. Emellett nyolc tehergépkocsit vittek el, és négyet megkíséreltek ellopni - tette hozzá.

Az ügy azután jutott a rendőrség tudomására, hogy május elején Dunaszentgyörgyön egy ház udvarából megpróbáltak ellopni egy kisteherautót.

Kuti István közlése szerint jelenleg hét embert gyanúsítanak lopással és orgazdasággal, közülük ketten előzetes letartóztatásban vannak, de a hasonló bűncselekmények ellenőrzése után az ügynek több gyanúsítottja is lehet.
A kapitányságvezető a bűncselekmény részleteiről később ígért tájékoztatást.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását