2024. május 13. - Szervác, Imola

Gáspár Bea sminkesnek tanul

A show után Győzike és felesége hétköznapi állást vállaltak, így most Bea beiratkozott egy sminkes tanfolyamra, hogy saját üzletet nyithasson.
2009. október 1. csütörtök 10:29 - HírExtra
Már korábban is lehetett hallani, tudni, hogy Gáspár Beának muszáj volt valami kétkezi munkát is vállalnia. Először egy boltban volt eladó, most viszont pályát vált. Beiratkozott egy három hónapos sminktanfolyamra, ami nem olcsó, de Győzikének mindent megér felesége boldogsága.

Ő készítette a kislánya, Evelyn ballagási sminkjét is, s annyira jól sikerült, hogy mindenki kérdezgette, ki festette ki ilyen szépen a lányt. Ekkor határozta el Bea, hogy sminkesnek fog tanulni.

„Még csak néhány hete járok ide, de már sok mindent tanultam, és még idén okleveles sminkes lesz belőlem. Már az üzlethelyiség is megvan, ahol dolgozni fogok. Ez a civil életem első lépcsőfoka.” - büszkélkedett Bea asszony, aki hónapokkal ezelőtt családjával úgy döntött, egyszer és mindenkorra szakít a show-k világával.

Elegük lett

Azért döntöttek így, mert öt éven át éltek együtt nyolc másik emberrel, akik a stábhoz tartoztak. Nem véletlenül lepleztük le magunkat Kepes András műsorában. Elegünk volt a sok támadásból, már nem túlélni akartuk az életünket, hanem megélni. Lehet bennünket utálni, de mi eltűntünk, és ez már így is marad. Kiköltöztünk a házunkból, de titkos, hogy hová. Én haknizom, Bea asszony sminkes lesz, a gyerekek iskolába járnak, nagyon jól érezzük így magunkat.” – magyarázta Győző.

Bár hiába hagyta maga mögött a rivaldafényt, azért továbbra is falja a híreket, így minden történésről nagyon jól értesült. „Nem bánom, hogy megszűnt a Győzike show, csak azt bánom, hogy nem kapom havonta az sms-t, hogy pénz érkezett a számlámra. Hívtak más csatornákhoz is, de én nemet mondtam. Szerintem az RTL Klubot senkinek sem lenne szabad otthagynia, szegény Vágó Istvánnal is mi történt, borzasztó.” – mesélte Győzike.
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását