2022. augusztus 12. - Klára

Alakul az MSZP kommunikciós stábja

Csütörtöktől kommunikációs főtanácsadóként dolgozik az MSZP-ben Gyurkovics Tamás, aki a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség kommunikációs igazgatói posztjáról érkezik; formálódik az MSZP kommunikációs csapata, amelynek tagja lesz Budai Bernadett távozó kormányszóvivő is.
2009. október 1. csütörtök 16:35 - HírExtra
Az MTI úgy tudja: Gyurkovics Tamás irányítja majd az MSZP kommunikációs stábját. Továbbra is Nyakó István lesz a párt hivatalos szóvivője, de létrejön egy "szóvivői csoport" is, amelynek tagjai egyes területekért felelnek majd.

Az MTI információi szerint e csoport tagjai az elmúlt időszakban is többször szerepeltek, a stábhoz tartozik Szabó Zoltán, Török Zsolt, Tukacs István. Ennek a csoportnak a munkájában venne részt Budai Bernadett is, aki az információk szerint november 1-jén válna meg a kormányszóvivő poszttól.

A tervek szerint az MSZP készülő választási programjának is lesznek "arcai". Szili Katalin a környezetvédelemért és a fenntartható fejlődését felelne, Botka László a fejlesztési területért és a regionális politikáért, Mesterházy Attila pedig a program egészének kommunikálásáért.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Imres
2009. október 1. 23:17
Nem látom a kormányzati korrupció felügyeletével megbízott "arcot".
Javasolnám Benedek Fülöpöt. Amíg szabadlábon van.
Az mszp-s börtönválogatott csapatkapitányi posztjára vajon kit jelölt a párt?
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását