2024. május 12. - Pongrác

Pál vezeti az MSZP listáját

Pál Béla országgyűlési képviselő, a párt Veszprém megyei elnöke vezeti majd az MSZP megyei listáját.
2009. szeptember 25. péntek 22:00 - HírExtra
A döntést a MSZP Veszprémben tartott megyei küldöttértekezletén hozták meg, amelyen a választókerületi pártszervezetek 42 küldöttje ellenszavazat és tartózkodás nélkül, egyhangúlag fogadta el a listát - tette hozzá Pusztai István.

Pál Béla két alkalommal - 2006-ban és 2002-ben - nyert már egyéniben Veszprém megye 7. számú választókerületében. Legutóbb, 2006-ban 10 százalékkal verte meg ellenfelét, Navracsics Tibort, a Fidesz frakcióvezetőjét. A 18 tagú lista második helyén Gőgös Zoltán, a harmadik helyen pedig Schwartz Béla áll - sorolta a lista további szereplőit.

A megyei küldöttértekezlet az országos pártlista első öt helyének valamelyikére javasolta Mesterházy Attila frakcióvezetőt, s az országos listán helyet kap majd Gőgös Zoltán és Pál Béla is - jelentette be Pusztai István.

Az MSZP Veszprém megyei helyi szervezetei döntöttek a megye hét választókerületében induló egyéni országgyűlési képviselőjelöltek személyéről is.

Ennek megfelelően a megye 1. számú választókerületében Schwartz Béla, Ajka polgármestere, a 2. számú választókerületben Nagy Jenő, a 3. számú választókerületben Gőgös Zoltán, az FVM államtitkára, a 4. számú választókerületben Mesterházy Attila, az MSZP frakcióvezetője, az 5. számú választókerületben Deák Istvánné, a 6. számú választókerületben Brantmüller László, a 7. számú választókerületben pedig Pál Béla indul majd, aki jelenleg is ennek a körzetnek az egyéni országgyűlési képviselője.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását