2024. június 5. - Fatime

Izrael újra Gázát bombázta

Izraeli légicsapás következtében három palesztin életét vesztette, három pedig súlyosan megsebesült péntek este Gáza város északi részén.
2009. szeptember 25. péntek 23:45 - HírExtra
A hat férfi, közülük legalább négy az Iszlám Dzsihád nevű radikális szervezet tagja, egy járművel utazott, amikor két izraeli helikopter célba vette őket. Az egyik halott az Iszlám Dzsihád katonai szárnya két évvel ezelőtt - ugyancsak izraeli légicsapásban - megölt parancsnokának a fia. Az izraeli hadsereg egyik szóvivője megerősítette, hogy a légierő támadást hajtott végre.

Elmondása szerint "az izraeli légierő három olyan terroristára mért csapást, akik Izrael területére készültek rakétákat kilőni. Az utóbbi három hónap alatt 50 rakétát indítottak el a Gázai övezetből Izrael irányába, a januári gázai offenzíva befejeződése óta pedig több mint 250 rakétát lőttek ki palesztinok a zsidó államra.

Abu Ahmad, az Iszlám Dzsihád katonai szárnyának, az al-Kudsz Brigádoknak a szóvivője azzal fenyegetőzött, hogy "hamarosan megbosszulják" az izraeli légicsapást.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását