2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Bajnai beszámol a pártnak

Bajnai Gordon miniszterelnök a kormánynak a válságkezelés során eddig elért eredményeiről és a jövő évi költségvetés elfogadásáig elvégzendő feladatokról számol be az MSZP választmányának szombaton - közölte Simon Gábor, a testület elnöke pénteken az MTI-vel.
2009. szeptember 25. péntek 13:50 - HírExtra
A választmányi elnök elmondta, a tanácskozáson döntenek az egyéni körzetekben induló, valamint a területi és az országos listára kerülő országgyűlési képviselő-jelöltek kiválasztásának szempontjairól.

Simon Gábor azt mondta, tájékoztatót hallgatnak meg Lendvai Ildikó pártelnöktől a párt országos választási bizottságának (ovb) tevékenységéről, a választásokhoz kapcsolódó feladatokról, és megbeszélik, hogy a választmány miként kapcsolódhat az ovb munkájához.

Simon Gábor szerint a válságkezelő kormány és a MSZP között erős és tiszteletreméltó szövetség van. A miniszterelnök is úgy értékeli, hogy a párt és a választmány jelenti a politikai hátországot, mivel az MSZP-frakció ad parlamenti támogatást a válságkezelő program végrehajtásához - mondta. Ez teszi lehetővé, hogy képes kivezetni az országot a válságból - fogalmazott Simon Gábor.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását