2024. május 17. - Paszkál

Több nyaraló és kevesebb bűnügy

A vendégek számának növekedése ellenére kevesebb bűncselekmény történt a Balaton térségében, a közlekedési balesetek száma pedig csak kismértékben emelkedett.
2009. szeptember 22. kedd 11:48 - HírExtra
Dedics Zoltán a Zala, Vas, Somogy és Fejér megyét érintő adatokról elmondta: júniusban a rossz idő miatt kevesebb vendég kereste fel a Balatont, a nyár további két hónapjával együtt azonban már a tavalyit meghaladó számú nyaraló érkezett a magyar tenger térségébe.

A tavalyinál 14 százalékkal több, közel 1,4 millió vendég összesen mintegy 4,8 millió éjszakát töltött el a Balatonnál. Több volt a magyar és közép-európai nyaraló, a nyugat-európai turisták száma viszont valamivel csökkent.

A Velencei-tótól Zalakarosig terjedő térségben 4,3 százalékkal csökkent az ismertté vált bűncselekmények száma, a közlekedési balesetek terén azonban 0,3 százalékos növekedést regisztráltak a rendőrök a nyár három hónapja során - összegezte a BKKB elnöke.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását