2024. május 5. - Györgyi

Tizenöt körözött személyt fogtak el 390 perc alatt

Az ózdi rendőrkapitányság akciója során hat és fél óra alatt tizenöt körözött személyt fogtak el, közülük hat embert azért kerestek, mert nem kezdte meg szabadságvesztés büntetése letöltését - tájékoztatta a Borsod megyei rendőr-főkapitányság kommunikáció
2008. június 2. hétfő 18:20 - Hírextra
Dobi Tamás közölte: az ózdi kapitányság illetékességi területén még csütörtökön tartott átfogó körözési akcióban részt vettek a hatóság közrendvédelmi és a bűnügyi osztályának munkatársai, továbbá a borsodnádasdi és putnoki rendőrőrs rendőrei.

A hajnalban kezdődött akció időtartama alatt összesen tizenöt személyt fogtak el és kettőt vezettek elő. A körözöttek közül hat embert a bíróságok büntetés-végrehajtási csoportja keresett, mivel a velük szemben kiszabott, jogerőre emelkedett és végrehajtható szabadságvesztés büntetés letöltését nem kezdték meg. Ketten fiatalkorúak voltak, akiket a hatóságok eltűnés miatt kerestek, hét személlyel szemben pedig egyéb körözés - nem fizették be a pénzbüntetést, nem jelentek meg a bíróság előtt - kiadása miatt alkalmaztak az intézkedő rendőrök "személyes szabadságot korlátozó kényszerintézkedést" - sorolta Dobi Tamás.

Hozzátette: két gyanúsított ellen több ügyben és több hatóság által elrendelt körözés volt érvényben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását