2024. május 20. - Bernát, Felícia

Nagy a torlódás az M2-esen

Mindkét irányban torlódik a forgalom a csütörtök reggel megkezdődött felújítási munkálatok miatt az M2-es autóút Göd és Sződliget közötti szakaszán.
2009. szeptember 17. csütörtök 11:13 - HírExtra
Unger Zoltán csütörtök délelőtti tájékoztatása szerint a Budapestről kifelé haladóknak 3 kilométeres, a főváros irányába autózóknak 1 kilométeres sorral kell számolniuk.

Hozzátette: bár a jelzőőrös irányítást végzők igyekeznek a forgalom ütemének megfelelő tempóban engedni egyik, illetve másik irányból a feltorlódott járműveket, a dugó az útépítési munkák, illetve a félpályás útlezárás miatt elkerülhetetlen. Sőt, a délutáni csúcsforgalom idején tovább nőhet a várakozás az M2-es érintett szakaszán, elsősorban Vác felé.

A diszpécser azt javasolja: aki teheti, térjen le a „régi” 2-es útra Gödnél, illetve Sződligetnél, mert az október végéig tartó útfelújítás miatt a reggeli és délutáni órákban valószínűleg állandósulnak a hosszú kocsisorok.

Az M2-es autóút 22-es és 32-es kilométerszelvénye között megkezdődött felújítás során teljesen új aszfaltréteg és burkolati festés kerül az útra. Az 1997-ben átadott M2-n folyó, 296 millió forintba kerülő munkálatok október végéig tartanak. A beruházás kivitelezője a Magyar Aszfalt Kft.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását