2020. február 26. - Edina

Fidesz: Bajnai nem bír a feketegazdasággal

A Fidesz szerint Bajnai Gordon miniszterelnök és az MSZP teljesen alkalmatlan a feketegazdaság visszaszorítására, ami a gazdasági növekedés egyik legfontosabb feltétele lenne.
2009. szeptember 17. csütörtök 12:27 - HírExtra
A bizottság negyedik jelentése szerint nemcsak, hogy megállt idén a gazdaság fehéredése, de a fekete-, illetve szürkegazdaságba irányuló mozgás még gyorsabb is lehet a 2008-as javulási ütemnél, így 2009-ben ebből többletbevétele nem származik a költségvetésnek, sőt a mérleg negatív is lehet.

Szijjártó Péter közleményében úgy ítélte meg: kiderült, hogy Bajnai Gordon és az MSZP teljesen alkalmatlan a feketegazdaság visszaszorítására. Adócsökkentésre, a bürokrácia visszaszorítására van szükség, ám a 2010-es költségvetés ezzel ellentétes utat követ - közölte.

A fideszes szóvivő szerint a jövő évi költségvetés a feketegazdaság további erősödését eredményezné, ezért azt a szocialistáknak azonnal vissza kell vonniuk.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását