2024. május 9. - Gergely

Lezárták a pécsi főpályaudvar utascsarnokát

Karbantartás miatt péntektől október 31-ig lezárták a pécsi vasúti főpályaudvar utascsarnokának egy részét, az utasok kiszolgálása azonban zavartalan lesz.
2009. szeptember 11. péntek 22:33 - HírExtra
A munkálatok során aládúcolják az utascsarnok födémszerkezetét, a csarnok egy részében azonban a személypénztárak zavartalanul működnek, emellett az ügyfélszolgálati irodában is lehet belföldi menetjegyet vásárolni - mondta el Imre Lászlóné.

Hozzátette: a nemzetközi vasúti jegyeket továbbra is a nemzetközi pénztárban lehet megváltani. Az interneten vásárolt menetjegyek átvételéhez szükséges automata működését az utascsarnok részleges lezárása nem érinti, a kioszk változatlanul a megszokott helyen található.

A kommunikációs vezető szólt arról is, hogy az utasok a megváltott menetjegyekkel a peronra, az ügyfélszolgálati irodán keresztül, illetve a keleti oldalon lévő bejáraton át juthatnak el.

Pécsett a főpályaudvaron kívül a Jókai u. 4. szám alatti menetjegyiroda is az utazóközönség rendelkezésére áll - jegyezte meg Imre Lászlóné.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását