2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Gálvölgyi mindig meghozza a jó időt

Már hetedik alkalommal utazott Gálvölgyi János az esős Londonba családjával. Elárulta, hogy amikor csak kinn jár, mindig hét ágra süt a nap.
2009. szeptember 11. péntek 16:59 - HírExtra
Idén nyáron Gávölgyi János ismét Londonban nyaralt a családjával, mert hét évvel ezelőtt annyira megtetszett neki az a város, hogy minden évben visszalátogat. Most is nagyon jól érezték magukat az esős városban.

„Egy hetet voltunk Londonban, és Magyarországon is nyaralgattunk össze-vissza. Szerencsére az idő sem rontotta el a kedvünket, hiszen amikor én Londonba megyek, akkor sohasem esik az eső. Már hetedszerre voltunk kinn, és mindig jó időt fogtunk ki hála a jó istennek.” - mesélte vidáman Gálvölgyi János a mindig borongós Londonról.

Gálvölgyire is rengeteg munka vár


Hozzátette még, hogy különösebben az sem lett volna baj, ha végig szakad az eső, mert a nyaralás legnagyobb részét színházakban töltötték el. Igaz, már hazai környezetben, de még itthon is van egy kis ideje pihennie a humoristának. Jól is teszi, ha az utolsó napjait pihenéssel tölti, mert hamarosan belevetheti magát a munkába.

„Három hét múlva elkezdek próbálni a Játékszínben, ami igen sok elfoglaltsággal jár: kora délutánig próba, este pedig előadás vár rám.” – magyarázta a Heti Hetes sztárja, aki a nyáron rendszeresen járt uszodába, de a színházi programjainak kezdetével valószínűleg erről is le kell majd mondania.

Itt megtekinthetik a Tabu Tv riportját a Heti Hetes sztárjával!

Forrás: HírExtra/Tabu Tv
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását