2024. április 27. - Zita

Jogot hallgat Magyarország szépe

Bodri Krisztinát választották Magyarország szépségkirálynőjének a Miss World Hungary 2007 szerda este Budapesten rendezett döntőjén.
2007. szeptember 27. csütörtök 07:52 - Hírextra

A 21 éves joghallgató képviseli Magyarországot a decemberi világdöntőn Kínában. Udvarhölgyei a 22 éves G. Nagy Lilla, aki ugyancsak jogot tanul, és a 23 éves Freire Szilvia, a budapesti középdöntő kommunikáció szakos első helyezettje.

Az M1 közszolgálati tévécsatornán élőben közvetített döntő nézői is szavazhattak, a közönségdíjat Komenda Mónika 22 éves orosz szakos egyetemi hallgató nyerte el.

A hölgyek először koktélruhában, majd fürdőruhában, végül estélyiben vonultak fel a húszas-harmincas évek Amerikáját idéző díszletek előtt. Az egész gálaest, a versenyzők bemutatói közé iktatott műsorszámok és a ruhák is ezt a korszakot elevenítették fel. A házigazda Novodomszky Éva és Abdaházi Csaba volt, a zsűri legismertebb tagja pedig Bíró Ica egykori modell, életmód-tanácsadó.

Miss World szépségversenyeket 1951 óta rendeznek évente világszerte, idén már több mint 140 országban. Magyarországon 16 éve tartották az első versenyt. A 2007-es megmérettetésen nyolcszáznál is többen indultak. A döntő 21 fős mezőnye a Veszprémben, Debrecenben és Budapesten rendezett augusztusi középdöntők eredménye alapján állt össze. A tavalyi versenyen Tóth Renátát választották Magyarország szépének.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását