2024. április 29. - Péter

Orbán a hátsó ajtón menekült?

Orbán Viktor vasárnap Esztergomban a hátsó ajtón menekült ki a jobbikos tüntetők elől, amikor nyíltan színt kellett volna vallania - mondta Török Zsolt, az MSZP politikusa az MTI-nek.
2009. szeptember 6. vasárnap 15:57 - HírExtra
A képviselő úgy fogalmazott: „hozzászokhattunk, hogy Orbán Viktor gyáva, és kettős beszédet folytat, de ez a mai menekülés a jobbikos tüntetők elől mindennél többet mutat”. Török Zsolt közölte, most sem lehetett megtudni, hogy a Fidesz elnöke egyetért-e a demonstrálókkal, akik a „botrányokkal teli esztergomi fideszes polgármester” ellen is tüntettek.

A szocialista politikus szerint „tipikus orbániánus magatartás ez a gyáva menekülés”, mert nem tisztázta a Jobbikhoz való viszonyát, pedig Vona Gáborral, a párt elnökével korábban közös polgári kört alapítottak. Hozzátette, Orbán Viktornak arra sincs válasza, tényleg úgy gondolja, hogy hatalomra kerülése esetén nem állítaná vissza a 13. havi nyugdíjat.

Török Zsolt szerint azt sem lehet tudni, hogy milyen lenne, ha a Fidesz kormányozna. Mint mondta, lehet, hogy olyan, mint amit az ellenzéki párt az önkormányzatokban művel: „demokráciaellenesség, megfélemlítés és Fóttól Esztergomon át Nagykanizsáig virágzik a korrupció”.

Kijelentette, hogy az viszont tudják, hogy Orbán Viktor „több ezer pártkatonát, leendő komisszárokat, fizetett zsoldosokat képez ki”, akikkel a minisztériumokban és közhivatalokban le fogják cserélni a szakembereket.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

pandur58
2009. szeptember 16. 14:44
Ha neadj isten miniszterré koronáztatja magát,és megszólítása "isten" lessz,jobb ha hozzá szokik a
tüntetők hadához.
medellin
2009. szeptember 6. 18:49
Fura lesz megszoknia a führernek, hogy ellene is tüntetnek. Eddig csak heccelte a tüntetőket, legyenek minél radikálisabbak, mert nem ellene tüntettek...
jenő
2009. szeptember 6. 17:12
Ebben mi a hírérték ? Orbánt mindenki ismeri....
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását