2024. május 3. - Tímea, Irma

Feczesin: Nem visszalépés a Loki

Nem tartja visszalépésnek Feczesin Róbert, hogy elhagyta Olaszországot és Magyarországon a Debrecenben folytatja labdarúgó-pályafutását.
2009. augusztus 31. hétfő 12:23 - HírExtra
A csatár a másodosztályban érdekelt Bresciától érkezett kölcsönbe a Bajnokok Ligájára készülő gárdához.

"Ha azt nézzük, hogy az olasz bajnokságból visszajöttem a magyarba, sokan visszalépésnek is tekinthetnék, de most erről szó sincs, hiszen egy olyan csapatba igazoltam, amelyik a Bajnokok Ligájában indul" - mondta Feczesin a Loki honlapjának.

"Szerettem volna váltani, mert az utolsó fél évben keveset játszottam, ugyanakkor fizikálisan nem leszek lemaradva a többiektől, mert a felkészülést rendesen végigcsináltam, az összes edzőmeccsen pályára léptem. Nem úgy jöttem ide, hogy biztos kezdő leszek, több remek támadója van a csapatnak, de megharcolok a helyemért, hiszen szeretnék rendszeresen játszani."

Feczesin bízik benne, hogy a DVSC-TEVA jól teljesít majd a nemzetközi porondon, és ha ehhez ő is hozzá tud segíteni, akkor még az is előfordulhat, hogy nem az olasz másodosztályba tér vissza, hanem egy erősebb bajnokságba igazolhat.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását