2024. március 19. - József, Bánk

Ájulásig dolgozik Gregor Bernadett?

A színésznő még mindig anyagi gondokkal küszködik, ezért is vállal el minden munkát, amit felkínálnak neki.
2009. augusztus 26. szerda 12:27 - HírExtra
Nem egyszer mi is megírtuk, hogy a szépséges Gregor Bernadett anyagi gondokkal küszködik, amióta kirúgták őt a Jóban Rosszban című szappanoperából. Ő sem tagadta, hogy ezek után jobban oda kell figyelnie, hogy mire is költi a pénzét, de azért nem szeretné, ha a családjának szűkölködnie kéne.

Az idei nyár ezért is maradt nyaralás nélkül, mert egy percre sem pihent a színésznő. Mivel férje, Somogyi István csak rendszertelenül jut jövedelemhez, ezért kénytelen Berni előteremteni a megélhetést szerelme, és gyermekeik számára.

Dolgos családfő


„Végigdolgoztam az egész nyarat, ezért sajnos nem tudtunk elmenni nyaralni sem. Ezen már nem is gondolkozunk, hiszen a gyerekekre vár a tanévkezdés. A nagyobbik fiam nyolcadikos lesz, ő a pályaválasztás előtt áll, a kisebbik pedig óvodába megy.” – mesélte a színésznő.

Elárulta azt is, hogy a nyár végeztével ő rá sem vár a pihenés, mert ősztől három darabban is szerepelt vállalt. „Szerepet kaptam a soproni színházban, ahol Koncz Gáborral játszunk majd egy kétszemélyes darabot, ősztől pedig a Komédium Színházban állok színpadra Görög Lászlóval a Családi ágy című darabban.” – mesélte Berni a napilapnak.

Itt még mindig nincsen vége a fellépések sorozatának, mert Budaörsön is munkát kapott, de Gergely Róbert utazó színházába is meghívták a szépséges színésznőt. „Most nem panaszkodom, mert örülök a fellépéseknek.” – nyugtatott meg mindenkit mosolyogva a színésznő.
Forrás: HírExtra/BORS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását