2024. május 4. - Mónika, Flórián

Tokaj a fejlődés útjára lép?

Miután Tokaj a történelmi borvidék szimbolikus és regionális idegenforgalmi központja, ezért a vonzerők fejlesztésével sem lehet tovább leállni.
2009. augusztus 23. vasárnap 18:06 - HírExtra
A tokaji önkormányzat vasárnapi közlése szerint rehabilitálni kell a belváros azon részeit, amelyek kimaradtak a ’90-es évek fejlesztéseiből, fel kell újítani az Interreg program keretében a város tulajdonában álló barokk műemléket, az ortodox templomot, amelyet az orosz és a görög ortodox diaszpóra is egyöntetűen magénak tekint.

Elengedhetetlen a színház melletti üres épületben a nemzetközi világörökségi borvidékek interaktív bemutatóközpontjának a felépítése.

Minden bizonnyal, aki eljön Hegaljára, az nem hagyja ki Tokaj megtekintését, és ha itt ömlenek rá a látványosságok, akkor ezt meg is kívánja tekinteni - és kedvet kap magához az egész borvidékhez is, ezért Tokajt mindenképpen célszerű elfogadni Hegyalja idegenforgalmi hídfőállásának - közölte az önkormányzat az MTI ÖS honlapján.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását