2024. március 29. - Auguszta

Mégsem olyan tehetséges Király Viktor!

Van egy dolog, amihez nem igazán ért a megasztáros, ez pedig a labdarúgás. Ezzel ő is tisztában van, ezért is kedveli jobban az amerikai focit.
2009. augusztus 12. szerda 08:59 - HírExtra
Úgy tűnik Király Viktor a zenélésen kívül nem sok tehetséget tud felmutatni, mivel a Megasztár negyedik szériájának nyertese a focipályán nem tudott tündökölni. Hiába próbálkoztak a fiúk, az énekes csapatát még az iskolások is könnyűszerrel megverték. Mégsem érte meglepetésként az eredmény, ezért vitt is magával a meccsre egy amerikai focit, végszükség esetére.

„Azért hoztuk az amerikai focilabdát a barátommal, mert nem vagyok nagy focista, és ezért gondoltam, hogy ha van szabadidőm, akkor amerikai focizok, mivel abban viszonylag jobb vagyok. Ezért, ha nagyon égek a focipályán, akkor felveszem ezt, és lenyomok egy meccset a haverommal.” - mesélte Király Viktor, aki szerint a labdát nem csak focira, hanem terhesség színlelésére is kiválóan lehet használni. Bár ki akarna terhességet színlelni?

Milyen meccs is volt ez?

Király Viktor a Granada Star Kupán indult a hétvégén, ahol celebtársaival együtt rúgta a bőrt a helyi csapatokkal szemben. Igen ám, de csapata szépen szólva is csúfos vereséget szenvedett: a kecskemétiek 9:2-re verték a hírességeket. Viszont Viktor nem érezte magát felelősnek, ő a csúnya vereségért a csapatmunkát tette felelőssé.

Az énekes nem egyedül érkezett a megmérettetésre, mert modell barátnője is elkísérte őt a meccsre. Hogy ő mit szólt ehhez a nem túl szép vereséghez, azt nem lehet tudni, de biztos, hogy Király Viktort nagyon szereti.

Itt megnézhetik a Tabu Tv riportját Király Viktorral!

Forrás: HírExtra/Tabu Tv
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását