2024. április 18. - Andrea, Ilma

Gyenge lesz a román csapat?

Újabb két román játékos sérült meg a hétvégén, és nem utazhatott Budapestre a labdarúgó-válogatottal, amely Magyarországgal játszik szerdán barátságos mérkőzést.
2009. augusztus 10. hétfő 14:35 - HírExtra
Paul Zaharia, a román szövetség sajtófelelőse hétfőn közölte, hogy Razvan Lucescu szövetségi kapitány Razvan Ratra, az ukrán Sahtar Donyeck védőjére és Bogdan Stancura, a Steaua Bucuresti támadójára sem számíthat sérülés miatt.

A hétvégén derült ki, hogy a román csapat legnagyobb sztárja, Adrian Mutu sem léphet pályára a Puskás Ferenc Stadionban. A februárban meggyilkolt kiváló kézilabdázó, Marian Cozma emlékére rendezendő találkozón azért nem szerepelhet a Fiorentinát erősítő játékos, mert megfázott.

Lucescu kifejezte reményét, hogy a szerdai mérkőzés a sportszerűség jegyében zajlik majd a lelátókon is, és nem ismétlődnek meg az Európa Liga 2. selejtezőkörében, júliusban megrendezett Steaua-Újpest találkozón történt incidensek.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását