2024. május 11. - Ferenc

Apja szívtelensége okozta Jacko vesztét?

Azt már eddig is tudtuk, hogy Michael Jackson édesapjának, Joe Jacksonnak nem kell a szomszédba mennie egy kis szívtelenségért.
2009. augusztus 10. hétfő 09:59 - HírExtra
A legfrissebb pletykák szerint azonban a marcona szülő is tehet róla, hogy a pop királya immár nincs köztünk. Kiderült ugyanis, hogy azon a bizonyos végzetes júniusi éjszakán Jacko megpróbálta áthívni apját magához, azonban Joe Jacksonnak esze ágában sem volt fia lakására sietni. Ian Halperin életrajzíró állítása szerint ha akkor este az apa átmegy az énekeshez, az talán még ma is életben lenne.

Halperinről azt kell tudni, hogy már korábban is a Hollywood-i hírességek életének első számú megörökítője volt, legújabb vállalkozása pedig, hogy Jacko több tucat emberének meghallgatásával megpróbálja rekonstruálni a végzetes este eseménysorát.

Annyit már sikerült kiderítenie, hogy a popkirály június 24-én már jóval éjfél előtt négy adag Demerolt fecskendezett be magának, aminek az lett a következménye, hogy önmagából szinte teljesen kifordulva őrjöngött a lakásában. Jacko ámokfutása később mély letargiába csapott át, akkor a sztárénekes a bezárkózott a hálófülkéjébe, hogy verseket kezdjen el írogatni a halálról.

Az életrajzíró vallomásokra támaszkodó elmondásából kiderül, hogy éjfél előtt néhány perccel Michael az apját kérette magához a házi személyzettől. Állítólag össze-vissza ordítozott, és olyanokat mondott, mint hogy azonnal le kell mondania az ötven fellépésből álló londoni koncertsorozatot.

A házi személyzet természetesen megpróbálta teljesíteni Jacko kívánságát, ám Joe-t nem hatotta meg az énekes hattyúdala. Állítólag nem is volt hajlandó a telefonhoz menni, csupán annyit üzent, hogy mindjárt éjfél, és hagyják békén reggelig.

A popkirály ezek után állítólag újabb hisztérikus rohamot kapott, majd félholt állapotban arra kérte az orvosát, dr. Konrad Murray-t, hogy adja be neki a méregerős altatóként számon tartott Propofol-t. A történtek innentől ismertek. Ha Joe Jackson képes lett volna felmérni a helyzet súlyát, a fia talán még ma is életben lenne.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását