2024. május 16. - Mózes, Botond

Kisléta: Molnár Csaba is felháborodott

Molnár Csaba kancelláriaminiszter szerint felháborító, megdöbbentő és kétségbeejtő ami Kislétán történt, ahol egy 45 éves roma édesanyát lőttek agyon, míg 13 éves lányát súlyosan megsebesítették.
2009. augusztus 3. hétfő 18:50 - HírExtra
Biztosan ugyan még nem lehet tudni, de a kislétai aljas, embertelen gyilkosság kísértetiesen hasonlít a korábbi, romák ellen elkövetett emberölés-sorozathoz - mondta a kórházban tartott sajtótájékoztatón Molnár Csaba.

Szepesi István dandártábornok, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője elmondta: a helyszíni szemle során sok nyomot rögzítettek, ami remélhetőleg közelebb visz az elkövető, vagy elkövetők kézre kerítéséhez, s kaptak információt a sérült kislánytól is.

Felföldi Pál, a nyíregyházi kórház traumatológus főorvosa megerősítette, hogy a kislány állapota stabil, jók az esélyek a felgyógyulására, bár lőtt sebekről lévén szó, nagy a fertőzés- és a különböző szövődmények kialakulásának veszélye.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását