2024. március 29. - Auguszta

Vicces balesetek szex közben

Aki szereti a hevesebb szeretkezéseket, biztos elszenvedett már élete során kisebb-nagyobb sérüléseket, esetleg belekeveredett vicces szituációkba. Amikor nagyon cikis a helyzet, akkor se essünk kétségbe!
2009. augusztus 2. vasárnap 18:29 - Kővári Adrienn
Még a legmeghittebb pillanatokat is el lehet rontani, egy szempillantás alatt kellemetlenné válhatnak. Ki gondolná akkor, amikor hevesen csókolózik éppen szerelmével, hogy pár percen belül valami olyan fog történni, ami akár az egész estét romba döntheti? Hányan tapasztaltak már valami kellemetlenséget szex után egy nappal? Biztos sokan átéltek már hasonló pillanatokat, amik lehettek viccesek is, vagy esetleg kevésbé megmosolyogtatóak.

A legcikibb helyzetek


Bizonyos szituációk képesek sutba vágni az együttlétet, ami egyaránt mindkét félnek kellemetlen lehet. A legjobb, ha ezekkel nem is foglalkozunk, próbáljuk meg őket természetesnek venni, mert biztos, hogy mindenki találkozott már ezzel, azzal szeretkezés közben.

Sok nő tapasztalhatott már furcsa érzéseket szex közben, esetleg oda nem illő gondolatai támadtak. Sajnos azzal semmit sem lehet tenni, ha hirtelen rájön a lányokra a szükség. Ilyenkor terelődnek másfelé a nők gondolatai: vajon kibírom a végéig, vagy foltos lesz a lepedő, vagy mit tegyek? A legjobb, ha még előtte elmegy az ember a mellékhelyiségre, ebben a nagy melegben könnyen fennállhat ez a probléma, mert jobb esetben sok folyadékot fogyaszt az ember. Az sem gáz, ha szólunk partnerünknek, hogy kicsit szüneteljünk, és addig gyorsan kirohanunk a mosdóba.

Nem szabad túl komolyan venni


Sokféle probléma felmerülhet egy szeretkezés alatt még ezen kívül is. A férfiak merevedési gondjaitól kezdve, a furcsa hangokig, amik a nők hüvelyéből távoznak. Egy stabil párkapcsolatban a legtöbb nem okozhat problémát. Egy rövidebb távú kalandban már okozhatnak gondokat, de a legtöbb ember tisztában van vele, hogy megeshetnek ilyen kellemetlenségek. Próbáljunk meg túl lépni rajta, s nem is törődni velük. Csókoljuk meg partnerünket, úgy, hogy még a nevét is elfelejtse, biztosak lehetünk benne, hogy a kínos pillanatok is tovaszállnak a fejéből. Legalábbis haragudni biztosan nem fog.

Egyéb gondok is akadhatnak, amikkel hirtelen nem lehet egy mosollyal továbblépni. Mi van akkor, ha kellemetlen illatú a partnerünk, esetleg mi magunk? Ezen már tényleg nehezebb túllépni, hiszen egész aktus alatt ki szeretne valami büdöset szagolni? Az sem jobb, ha valamelyikünknek a lehelete a bűnös.

Ilyenkor mi a teendő? Legtöbb esetben elviseljük, mást nem is tehetünk, mert egy ilyen figyelmeztetéssel könnyen megbánthatjuk a másikat. Ha velünk van a gond, akkor kéredzkedjünk ki a mosdóba bármire hivatkozva, s ott gyorsan mossuk meg magunkat, vagy használjunk parfümöt, dezodort. Végszükség esetén invitáljuk meg párunkat egy kis fürdőzésre, arra biztos nem fog nemet mondani.

Sérülések szex közben

Egy heves együttlétben bizony előfordulhat, hogy kisebb-nagyobb baleseteket szenvedhetünk el. Sok esetben begörcsölhet az ember lába, vagy, ami már egy kicsit kellemetlenebb, beverheti a fejét, kezét, lábát. A forró pillanatokban az ember nem mindig van azzal tisztában, hogy mit csinál, ilyenkor könnyen kárt tehet a másikban. Megharaphatjuk partnerünket, vagy a hölgyek össze is karmolhatják, ezzel fájdalmat okozva neki. Nem mindenki szereti ezeket, arról nem is beszélve, hogy majd másnap megtalálja az ember ezeket a jeleket a nyakán, vagy a hátán.

A különböző pózok is megviselhetik az emberi testet, mert nem egy van, ami veszélyeket is rejthet magában. Egy heves szeretkezésben lefejelhetjük egymást, vagy a falat, esetleg az ágytámlát. Ha extrémebb helyen esünk egymásnak, ügyeljünk arra, hogy stabil legyen az az asztal, szék, nem lenne túl kellemes, ha összedőlne. Állva sem feltétlenül a legbiztonságosabb a szex, a férfiak legyenek óvatosak, és el ne essenek, mert az egy lépcsőházban elég kellemetlen lehet.

A falak, konyhaszekrények, mosógépek is megviselhetik a testünket, könnyen szerezhetünk zúzódásokat a hátunkra, lábunkra, fenekünkre, és a másnapi izomlázról se feledkezzünk meg. A hajhúzás sem tud éppen kellemes lenni, vagy amikor belekönyökölnek az emberbe. Ha ezek nagyon zavarnak minket, akkor kerüljük el a hasonló szituációkat, de nem érdemes vele különösebben foglalkozni. Ha valami fáj, szólunk a másikban, s máris folytathatjuk a játékot.

Csak nevessünk rajta!


Aki már szeretkezett úgy igazán az tudhatja, hogy nem mindig lehet megúszni baleset nélkül. Kivel nagyobb, kivel kisebb sérülés történik, valakinek a keze törik el, míg mások agyrázkódást szenvednek. Idővel csak nevetni fogunk az egészen, s megmarad egy szép, és vicces történetnek.

Nemcsak fizikai sérüléseket szenvedhetünk el, rengeteg zavaró tényező kellemetlenné teheti szexuális életünket. Ilyenek a szülők, testvérek, lakótársak, akik éppen otthon tartózkodnak. A megszólaló ajtócsengők, telefonok sem éppen kellemesek. Nem mindig lehet elkerülni a hasonló helyzeteket, vagy baleseteket, de túl komolyan sem szabad őket venni. Ha mégis valami súlyosabb sérülést szereznénk, akkor ne legyünk szégyenlősök mentőt hívni.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását