2024. április 24. - György

Bevallotta! A Harry Potter sztárja imád meztelenkedni!

Nem is meglepő, hogy Daniel Radcliffe szeret meztelenkedni, hiszen egy színházi darab kedvéért egyszer már teljesen levetkőzött. Hogy miért is szeret ruha nélkül mászkálni?
2009. július 31. péntek 17:59 - Kővári Adrienn
Egyre különösebb dolgok derülnek ki Daniel Radcliffe-ről, a Harry Potter sztárjáról. A múltkor beismerte, hogy őt bizony nem zavarja, amikor melegnek nézik, mert valójában ez neki megtiszteltetés. Ettől eltekintve Harry megtestesítője heteroszexuális. A mai vallomása arról szól, hogy cseppet sem szégyellős, teljesen természetes számára a meztelenkedés.

A kis magamutogató

Ezt már sejthettük, ugyanis szerepelt ő már olyan színházi darabban, amiben az összes ruháját mellőznie kellett. Ez a dráma az Equus névre hallgatott, s a Broadway-on került megrendezésre még tavaly. De miért is nem jön zavarba egy-egy ilyen jelenet során? Azért, mert a húsz éves sztár egész életében meztelenül mászkált otthon. Őt így nevelték, szüleinek sosem okozott nagy gondot az, hogy egymás közt mutogassák magukat.

„Mindig is meztelenül járkáltam otthon, persze azért nem állandóan, de ez sosem volt gond a családom életében. Láttam anyukámat is ruha nélkül, és apukámat is. Ez sosem számított olyan nagy dolognak nekem.” – mesélte a fiatal színész.

Hipp-hopp és levetkőzik


A férfiak sokkal könnyebben megszabadulnak ruháiktól, mint a nők egy-egy darabban, esetleg filmben. De ez Daniel Radcliffe-nek még könnyebben megy, öröm vele dolgozni. Ezt ő is belátja, hogy valamiért egyszerűbben megy ez neki, mint kolléganőinek, maga sem érti, hogy miért. Minden bizonnyal azért lehet, mert ő kis korától ahhoz volt szokva, hogy ez teljesen természetes, ráadásul nincs is mit takargatnia.

„Látni egy meztelen nőt a színpadon nagyon jó érzés, minden férfi imádja az ilyen jeleneteket.” – mesélte vidáman a színész. Ő anno minden este közel kétezer ember előtt lépett fel meztelenül a színpadra. Ha esetleg arra kerülne a sor, biztosan egy filmben is megmutatná formás testét, ha már a Harry Potterben nincs is erre szükség.
Forrás: HírExtra/celebrity mania
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását