2024. május 17. - Paszkál

Új program liberálisoknak

Az SZDSZ Új Generáció a következő időszakot annak szenteli, hogy világos és új programot adjon a liberálisokkal szimpatizáló fiataloknak - mondta csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján Szabadai Viktor, az Új Generáció előző nap megválasztott elnöke.
2009. július 30. csütörtök 13:33 - HírExtra
Emlékeztetett arra, hogy szerdán rendkívüli tisztújítást tartottak, mert a júniusi európai parlamenti (EP) választást követően a szervezet elnöksége lemondott és kilépett az SZDSZ-ből.

Szabadai Viktor bemutatta két alelnökét, Kovács Pétert és Janovszki Zsoltot, valamint az elnökségbe ügyvivőként beválasztott Jagodits Zsuzsát, Pétervári Pétert, Petrányi Barnát és Takács Róbertet.

Az újonnan választott elnök azt mondta, hogy néhány száz tagja maradt az Új Generációnak. Akik maradtak tudják, hogy az EP-választásokat követően "könnyebb volt itthagyni az SZDSZ-t, mint itt maradni és dolgozni" azért, hogy a liberalizmus értékrend legyen a közéletben és elsősorban a fiatalok körében továbbra is jelen legyen.

Szabadai Viktor közölte, fontosnak tartják, hogy az Új Generáció ismét folyamatosan jelen legyen az egyetemi városokban és meg tudja szólítani a fiatalokat. Feladatuknak nevezte, hogy újra képesek legyenek kiszélesíteni a szervezet programját.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását