2024. április 26. - Ervin

Durva! Lángokba boruló versenyautó, menekülő pilóta - videóval!

Lángokba borult versenyautó, menekülő pilóta, tűzoltó szerelők - Felipe Massa horrorisztikus balesete mellett Tony Kanaan Indycar-pilóta elképesztő esete borzolta a kedélyeket a hétvégén. Videó!
2009. július 29. szerda 08:30 - HírExtra
Az egész világ a brazil Forma-1-es sztár, Felipe Massa horrorisztikus hétvégi balesetéről beszél, kis híja volt azonban, hogy nem történt egy hétvégén két tragédia az autó- és motorsport világában: Tony Kanaannak, a brazilok Indycar-pilótájának a forró motortól berobbanó etanol-petrol üzemanyagkeverék okozott – szó szerint – forró pillanatokat az edmontoni Indycar-futamon:

A brazil sztár szerencsére gyorsan ki tudott ugrani az autóból, és nem szenvedett különösebben komoly sérüléseket.

„Éreztem, hogy valami spriccel, s rögtön tudtam, hogy az üzemanyag az” – mesélt a balesetről a jó öreg Tony. „Csak becsuktam a szemem, visszatartottam a lélegzetemet és megpróbáltam kijutni” – tette hozzá Kanaan. Csakhogy a menekülés – amint azt a videóban is látni – nem ment egyszerűen.

„Nem tudtam szabadulni egy darabig a kocsiból, ezért meg is pörkölődött egy kicsit a kezem és az arcom. A következő néhány napban fog kiderülni, hogy mennyire lesznek kellemetlenek a sérüléseim. Lényegében azonban rendben vagyok, csak hát félelmetes pillanatok voltak. Viszont megragadom az alkalmat és szeretném megköszönni, hogy az összes többi csapat, például a Penske és a Panther szerelői azonnal jöttek, és megpróbáltak megmenteni” – mondta el a balesetet ezek szerint csak minimális sérülésekkel megúszó Tony Kanaan.

Persze azért szerencséje is volt, hogy még a bokszutcában elkezdett lángolni a kocsija, ahol azért kis túlzással minden négyzetméterre jut egy profi, az ilyen helyzeteket higgadt fejjel kezelni képes szerelő…
Forrás: HírExtra/The Sun
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását