2024. március 29. - Auguszta

Újabb celeb vallotta be, hogy nem tud ellenállni a szívtiprónak!

A szexis nyuszit megformáló Anna Faris bevallotta, hogy ő sem tud nyugodt maradni, ha Robert Pattinsonra gondol. Nagyon bejön neki a színész.
2009. július 28. kedd 07:59 - Kővári Adrienn
Anna Faris meglepő kijelentésre szánta el magát. A házinyuszi többek között azt nyilatkozta, vagyis bevallotta, hogy bejön neki Robert Pattinson. Ez önmagában nem is lenne meglepő, hiszen a fiatal szexszimbólum majdnem minden lánynak bejön, de Anna Faris már évek óta komoly kapcsolatban él. Akkor hogy is történt ez a töredelmes vallomás?

A harminckét éves színésznő éppen az új filmjét promótálta, ami a Cloudy with a Chance of Meatballs címre hallgat. Erre a san diegoi Nemzetközi Comic Con-on került sor, amikor azt nyilatkozta amit. Egy interjúban bevallotta, hogy ő is egy Robert Pattinson rajongó, s nem is szégyelli.

Tini szerelem


„Teljesen odavagyok érte, de komolyan. Még sosem találkoztam Robert Pattinson-nal, de szeretném egyszer, ha olyan perzselően rám nézne.” – nyilatkozta nevetve a szőke színésznő. Nemcsak Robert jön be neki ennyire, hanem maga az Alkonyat is, odavan a romantikus vámpír drámáért.

Bár mikor megtudta, hogy Johnny Depp is jelen van a show-n, hamar megváltoztatta az érdeklődési körét. Ő a következő filmjét, az Alice csodaországbant reklámozta. Anna Faris elcsukló hangon csak ennyit tudott mondani: ő az egyetlen. „Nagyon szeretnék találkozni vele.” – utalt a negyvenhat éves szívtipróra.

Cloudy with a Chance of Meatballs

Hogy a filmről is írjunk valamit. Már maga a színésznő neve garancia lehetne, hiszen A házinyuszit nagy siker fogadta tavaly. A történet Ron és Judi Barrettől származik, egy igazi meséről beszélünk. Egy olyan világban játszódik a történet, ahol az égből hatalmas palacsinták, és egyéb tészták hullnak alá a városlakókra. Egy tudós, pedig próbál megoldást találni a világot sújtó éhségre. A történet előrehaladtával a dolgok kicsit bonyolódni fognak, mint ahogy az várható volt egy hollywoodi produkciótól. A film majd szeptember 18-án fog az amerikai mozikba kerülni.

Hogy hozzánk milyen minőségben fog eljutni, azt még nem lehet tudni, de mindenképp érdemes lesz rá legalább egy pillantást vetni. Mégis csak óriás palacsinták hullanak az égből.
Forrás: HírExtra/celebrity mania
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását