2024. május 11. - Ferenc

Jacko-nak nem is volt saját gyermeke!

Úgy tűnik, Michael Jackson halálánál már csak az élete volt titokzatosabb. A sztárénekes halála után több mint egy hónappal lassan az is kiderül, hány saját gyermeke volt.
2009. július 28. kedd 09:59 - HírExtra
A legújabb hírek szerint egy norvég fogászati asszisztenstől származik Jacko harmadik gyermeke, a mindössze hét esztendős Prince Michael II. Az amerikai Star magazin információi szerint a titokzatos édesanya nem más, mint Pia Bhatti, akit a popkirály immár hét éve rejtegetett a nyilvánosság elől, és aki az énekes állítólagos huszonöt esztendős zabigyerekét is világra hozta.

Mint az a HírExtra is megírta, a húszas évei közepén járó Omer Bhatti a múlt héten állt a nyilvánosság elé: ő is Jacko vér szerinti gyermeke, és ezt akár DNS-teszttel is hajlandó bizonyítani. Ha bebizonyosodik, hogy igaza van, akkor nem csak az válik nyilvánvalóvá, hogy a popkirály évtizedeken át titkolta egy vér szerinti fia létezését, de az is, hogy a két Bhatti gyerek édestestvérei egymásnak.



Jacko-ról mindig is köztudott volt, hogy rajongásig szerette a gyermekeket. Az azonban évek óta csak találgatni lehetett, hogy három gyermeke közül melyiket vallhatja saját „művének”. Az biztos, hogy 1996-ban lepaktált Debbie Rowe-val, bőrgyógyászának asszisztensével, hogy béranyaként szüljön neki egy gyermeket.

Sokáig mindenki abban a hitben leledzett, hogy legalább Jacko két idősebb gyermeke a sajátja. Ám amikor Prince Michael I. és a rossz nyelvek szerint Paris Hiltonról elnevezett Paris Jackson először megjelent a nyilvánosság előtt, mindenki számára kiderült, csakis valami turpisságról lehet szó.



A két Jacko-csemete ugyanis hófehér bőrrel jött világra, márpedig az énekes csak számtalan plasztikai beavatkozásnak (esetleg egy rejtélyes bőrbetegségnek) köszönhette halványságát. Kiderült, hogy a srácokat nem Jackson nemzette, a biológiai értelemben vett apát Arnold Klein-nek hívják és a sztár bőrgyógyásza volt. Állítólag ugyanis az ő spermája segített a nemzőképtelen popkirályon.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását