2024. június 2. - Kármen, Anita

Megvan az első érmünk

Hosszú Katinka 2:07.46 perces Európa-csúccsal bronzérmet szerzett hétfőn 200 m vegyesen a római vizes világbajnokságon. Ugyanebben a számban Verrasztó Evelyn hetedik lett.
2009. július 27. hétfő 22:45 - HírExtra
Hosszú vasárnap délelőtt, az előfutamban 2:09.12-vel írta át először a kontinensrekordot, s bár az aznap délutáni elődöntőben elmaradt friss legjobbjától - amint azt utóbb mondta, edzői utasításra nem "hősködött", visszafogta magát -, a hétfő esti fináléban jelentősen tovább javított idején. Az 1-es pályán végig a harmadik helyen úszott, s a hajrában még meg is közelítette a másodikként végzett ausztrál Stephanie Rice-ot. Ideje a vb előtt világcsúcsnak számított volna.

Verrasztó, aki jórészt a hatodik-nyolcadik helyen tempózott a 7-es pályán, 2:09.98-cal végzett a hetedik helyen."Kettő nulla kilencen belül szerettem volna úszni, de majd jövőre sikerül" - összegzett szűkszavúan.

Győzött az amerikai Ariana Kukors 2:06.15 perces világcsúccsal. A korábbi rekordot ugyanő tartotta vasárnap óta, akkor 2:07.03-at úszott.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását