2024. április 28. - Valéria

Megrockosított Forma-1 - amikor zúz a bokszutca

Frank Williamséknél zúzott a Tankcsapda! Mit keresnek Lukács Laciék a Williams forma-1-es Magyar Nagydíjra készülő istállójánál?
2009. július 24. péntek 15:59 - HírExtra
Az F1 első komoly magyar szponzora, a Williams istállót támogató Hell energiaital jóvoltából különleges élménnyel lettek gazdagabbak a híres csapat pilótái. A német Rosberg és a japán Nakadzsima autóit ugyanis hazánk egyik legismertebb rockzenekara, a Tankcsapda látogatta meg.

Nico Rosberg például egész hamar megtalálta a közös hangot Lukácsékkal, a német pilóta ugyanis fanatikus rock rajongó hírében áll. A rockerek és a mérnökök is secperc alatt egymásra találtak, a hírek szerint egy csapásra fergeteges hangulat alakult a koncentrált mérnöki munka közben. A magyar rockersrácok természetesen nem érkeztek üres kézzel a Forma-1 patinás csapatához: jubileumi lemezüket és két Tankcsapda feliratú pólót ajándékoztak a pilótáknak, akik nem is bírták ki, rögtön belehallgattak a számokba.

„Nagyon jó fejek a srácok. Ráadásul volt szerencsém ellenőrizni a kocsi műszaki állapotát is, az is teljesen rendben van. Hihetetlen milyen zűrzavar előz meg egy ilyen futamot, ugyanazt a belső lüktetést érzi az ember itt a ringen, mint egy koncert előtt” – mondta a zenekar frontembere, Lukács Laci.

A magyar energiaital, a Hell logóján kívül így a hétvégén az igazi magyar rock energiája is segíti majd Rosbergéket a mindig nagyon nehéz és forró magyar futamon.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását