2024. április 30. - Katalin, Kitti

Busz vs tartálykocsi: 20 halott

Húsz ember meghalt, amikor pénteken üzemanyag-szállító tartálykocsival ütközött össze egy távolsági autóbusz az Oroszország déli részén fekvő Rosztov megyében.
2009. július 24. péntek 14:31 - HírExtra
Legkevesebb 10 sérültet kórházba szállítottak. A polgári védelem helyi központjának tájékoztatása szerint a busz Rosztov-na-Donu és Krasznodar között közlekedett menetrendszerűen. A rendkívüli helyzetek minisztériumának helyi kirendeltsége szerint a Kamaz tartálykocsi frontálisan ütközött össze egy Ikarus autóbusszal, száraz és napsütéses időben, jó látási viszonyok között. A tartálykocsi feltehetőleg áttért az úttest menetirány szerinti baloldalára, és így következett be a szerencsétlenség. Tűz nem keletkezett az ütközéskor.

Az Ikarus szinte teljesen szétroncsolódott. A mentőalakulatok további sérültek után kutatnak. A buszon mintegy 45 utas lehetett. A baleset Rosztov-na-Donutól 40-60 kilométerre délkeletre történt.

Egy héten belül ez már a második nagyobb közúti baleset Oroszországban. A hét elején, hétfőre virradóra egy autóbusz Novoszibirszk közelében felborult. Abban a balesetben nyolcan haltak meg, és 37-en megsérültek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását