2024. május 19. - Ivó, Milán

Gyerekkel lopatott a rokona

Felnőtt rokonának felbujtására lopta el a Hegyalja Fesztiválon sátorozók értékeit egy 14 éves fiú; a fiatalt pénteken érték tetten a rendőrök, miközben egy sátorból mászott ki.
2009. július 20. hétfő 18:05 - HírExtra
A rendelkezésre álló adatok szerint a gyereket rokona, egy 35 éves rakamazi férfi beszélte rá a bűncselekményekre, aki megvette számára a heti belépőt, majd a közeli kocsmában várta a zsákmányt - ismertette Fülöp Gergely.

A százados hozzátette: a rendőrök eddig nyolc kifosztott sátorról tudnak, ahonnan összesen 80 ezer forintot, mobiltelefonokat, fényképezőgépeket valamint mp3 lejátszókat tulajdonított el a tolvaj. A fiú a pénzt és a tárgyakat a rokonának adta, akivel megosztoztak volna a hasznon.

A fiú ellen lopás, a férfi ellen felbujtóként elkövetett lopás és kiskorú veszélyeztetésének megalapozott gyanújával indult eljárás - mondta a szóvivő. Az ellopott tárgyak egy részét a házkutatások során megtalálták.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

ocsabika
2009. július 21. 12:39
Még véletlenül se írjuk oda, hogy cigány volt, mert az árt a szépségnek, bezzeg, ha az MTI kicsi fotósától lopták volna el a gépét, akkor inkább le sem hozta volna a hírt, mert ugye velük ilyen nem történhet! pullop
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását