2024. május 25. - Orbán

Liftaknába zuhant, súlyosan megsérült

Súlyos sérüléseket szenvedett az a 72 éves miskolci nő, aki gyanútlanul kinyitotta a liftajtót, majd a liftaknába zuhant - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t csütörtökön.
2009. július 16. csütörtök 12:58 - HírExtra
Dobi Tamás, a Borsod megyei rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője elmondta: az Avasi Rendőrőrs gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétségének gyanúja miatt indított eljárást, egyelőre még ismeretlen tettessel szemben.

A nyomozás eddigi adatai alapján beszámolt arról, hogy az idős nő hétfőn, az esti órákban nyitotta ki az Avasi lakótelep egyik bérházának földszinti liftajtaját, majd be akart lépni a lift fülkéjébe, amely azonban nem volt ott. Az asszony bezuhant a liftaknába, ahol súlyos sérüléseket szenvedett, jelenleg is kórházi ápolásra szorul.

Az elsődleges megállapítások szerint a lift ajtaját egy célszerszámmal nyitották ki, emiatt a berendezés működőképes maradt, a baleset pillanatában azonban maga a fülke a harmadik emeleten volt. Az Avasi Rendőrőrs szakértők bevonásával vizsgálja az eset körülményeit - tette hozzá a helyettes szóvivő.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását