2024. április 27. - Zita

Ciki! Blama a Manchester Unitednél - az év leggázosabb fotózása! Képpel!

Eddig azt hittük, hogy a Manchester United egy vérprofi klub, ahol a legtöbbször stimmel a zokni színe. Ennek vége! Íme egy egészen kínos blama a MU-tól.
2009. július 15. szerda 13:59 - HírExtra
Kellemes lehet a Manchester United, a világ egyik leggazdagabb és legprofibb klubjában szertárosként, illetve felszerelés-menedzserkéni dolgozni. A MU hétfői, a klub új szerzeményeit bemutató össznépi bemutatója idején mindenesetre biztosan nem dolgozott a fenti pozíciót betöltő úriember, a Michael Owen, Louis Valencia és Gabriel Obertan trió hivatalos „welcome-fotózásán” ugyanis kisebb káosz uralkodott srácok gúnyáit illetően.

Pedig a klub pont a bemutató napján jelentette be, hogy az aranylabdás Owen kapja meg a Real Madridhoz távozó Cristiano Ronaldo 7-es mezét, ezzel szemben a fotózáson ugyanúgy 19-es dresszt húzott magára, mint a kettővel mellette álló Valencia. Ez azonban még mind semmi, tessék csak megnézni az új manchesteri szerzemények lábát! Obertan és Valencia patyolat fehér, még Owen fekete zokniban. Most komolyan, tényleg a szabadságát töltötte a United felszerelés-felelőse?



Az pedig csak a tortán, hogy a srácok mintha azt is elfelejtették volna, hogy melyik cég is a MU hivatalos sportszergyártója. A kopasz Obertannak még csak sikerült Nike cipőt szereznie a jeles alkalomra, de a kép jobboldalán álló Valenciának csak egy Adidas jutott…

Vajon mit szól mindehhez az amerikai sportszergyártó, és a szurkolók, akik eddig azt hitték, hogy a világ legprofibb és legjobban szervezett csapatának drukkolnak? Ha csapatfotózás van, még a magyar megye I-ben is előre szólnak, hogy „lehetőleg egyforma szerelésben, srácok”.

Tanulság? Gazdasági válság ide vagy oda, Sir Alex Fergusonéknak el kellene gondolkozniuk egy helyettes felszerelés-menedzser alkalmazásán is…
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Phil Ivey
2009. július 15. 16:01
na ja, csak az aranylabdásoknak jár a fekete zokni, hogy ne kelljen olyan sűrűn mosni
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását