2024. április 19. - Emma

Kamasszal végzett a medence lefolyója

Tragédiába fúlt egy 14 éves fiú thaiföldi vakációja: egy pattajai üdülőhelyen beszippantotta az úszómedence lefolyója, és megfulladt - adta hírül hétfőn a brit média.
2009. július 13. hétfő 21:25 - HírExtra
Nathan a hét végén a testvérével, a 15 éves Rhysszel játszott a medencében, amikor a víz alá merült, és eltűnt. Bátyja - a család elbeszélése szerint - azonnal riasztotta az úszómestert, ám az nem hitt neki, és csak akkor kezdte el keresni a gyereket, amikor az apjuk is a helyszínre sietett.

A vizsgálat szerint Nathan a medence alján kinyitotta a lefolyónyílást, s az beszippantotta. Húsz perccel később találták meg a testét az uszoda motorházában. Az apja megpróbálta újjáéleszteni, de már késő volt, túl sok időt töltött a víz alatt.

A fiú édesanyja, Marion Griffiths, aki a Man-szigeten él, nemcsak azért emelt panaszt, mert érthetetlennek találta, hogy miért késlekedett az úszómester, hanem azért is, mert gyermeke holttestét lesifotósok fényképezték le, és a képek megjelentek a thai médiában.

Nathan édesapjával, Jimmy Clarkkal és mostohaanyjával élt Thaiföldön, szerdán utazott volna a Man-szigetre, hogy édesanyjával és húgával töltse a szünidőt.

Brit híradások szerint az uszoda felajánlotta, hogy kompenzációt fizet a fiú családjának.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását