2024. május 7. - Gizella

Az első zöld kupleráj

Magáévá tette a "zöld" eszmét egy berlini bordélyház: a környezetvédelem jegyében árengedményt ad azon kuncsaftjainak, akik kerékpáron érkeznek.
2009. július 13. hétfő 22:00 - HírExtra
"A recesszió a mi üzletágunkat sem kímélte" - panaszkodott Thomas Götz, a környezetbarát bordély tulajdonosa. "Azt reméljük, hogy a mérsékelt ár vonzó lesz. Ez jó az üzletnek, meg a környezetnek - és persze jó a lányoknak is" - tette hozzá.

A drótszamáron érkező ügyfelek - és azok is, akik be tudják bizonyítani, hogy tömegközlekedéssel jutottak el a házhoz - öt eurós kedvezményt kaphatnak a 45 perces szolgáltatás 70 euróban megállapított tarifájából. Mint Götz mesélte: a környezetbarát ajánlat bejött.

"Az árcsökkentés miatt legalább 3-5 új kuncsaft jön naponta" - büszkélkedett a tulaj, s megemlítette, hogy a környékükön ezzel csökken az autóforgalom és a parkolással sincs gond.

Németország azon kevés országok közé tartozik, ahol legális a prostitúció: mintegy 400 ezer prostituáltat tartanak nyilván, akik 2002 óta munkaszerződéssel űzhetik az ipart.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását