2020. október 20. - Vendel

Szexisen pózol, mert 16 évesen már unja a tinisztár jelzőt

Lassan beleun a tizenhat éves Miley a gyerek kategóriába, szeretné, ha komolyabban vennék. Ezért fog most szexisen pózolni az ELLE címlapján, mint egy igazi nő.
2009. július 8. szerda 07:59 - Kővári Adrienn
Megtörtént a lehetetlen, Miley Cyrus egyre felnőttesebb. Az augusztusi ELLE címlapján ugyanis a Disney üdvöskéje fog szerepelni. Az újság hasábjain is helyet kap, ahol szexin fog pózolni egy dögös fekete ruhában.

Azt már kiderült, hogy a címlapon egy fekete bőrdzsekit fog viselni, ami a melleire tereli a hangsúlyt. A cím valahogy úgy hangzik, hogy Miley már nem gyerek, ami azért elég meglepő, mert még mindig csak tizenhat éves. De készültek róla olyan képek is, amikor felmászik egy asztalra, s azon pózol egy fekete csizmában.

Egyre felnőttesebb?

A cikkben olyan okos dolgokról nyilatkozik, hogy mennyire ragaszkodott egy farmerhez, amit a sorozatban viselt, mert egyszerűen imádta. Szerinte annak a segítségével bárki trendi lehet Közép-Amerikában.

Mesélt arról is, hogy milyen nehéz ma tinisztárnak lenni, mert rengetegen csak kihasználni akarják őket, s mindig parancsolgatnak nekik. Ennek ellenére összetart a többi fiatallal.

Miley-nak a pasikra sem volt soha gondja, annak ellenére, hogy szüzességi fogadalmat tett, mindig volt egy barátja. Most viszont szingli, s ezt fel is írta a Twitter-jére. Igen ám, de azt állították róla, hogy ő bizony még mindig Nick Jonas-szal randizgat. A tinisztár ezt tagadja, ezért el is árulta, hogy milyen lenne álmai pasija. Szíve szerint összegyúrná John Mayert, James Morrisont, Elvis Presleyt és Rob Thomast.
Forrás: HírExtra/celebrity mania
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását