2024. április 19. - Emma

Szex, Beckham, Mariann és a milliók

Állítólag Fogarasy Mariann modell és David Beckham futball csillag nagyon jól érezték egymást - ezért a pletykáért Beckham milliókra perelte az ezt állító lapot. Csakhogy ők az infót elviekben Marianntól tudták meg.
2009. június 24. szerda 15:23 - Pásztor Balázs
Fogarasy Mariann tagadhatatlanul jót bulizott David Beckhammel - azonban hogy valami több történt-e, azt csak ők tudhatják (illetve elegendő mennyiségű alkohol után már ők se). Azonban a Daily Star azt írta, hogy Beckham, „közeli kapcsolatba került" egy Fogarasy Mariann nevű „topless modellel", akit emailüzenetekben hívogatott „privát bulikra". Ez David szerint sérti az ő jó hírét - kéretik csendesebben nevetni - így beperelte az újság kiadóját.

Végül peren kívüli megegyezés született, amely pletykák 600 ezer fontról, vagyis több mint 100 millió forintról szólt. Ők viszont állítólag egy osztrák laptól szerezték az információt, akik viszont magától Marianntól - így a brit lap beperelheti az osztrákokat, ők pedig Mariannt. Mariann a legfűszeresebb napilapnak elmondta, hogy az osztrák riporter állítása hamis, és hogy pénzt kínált a sztoriért - bár egy olasz magazinnak megint mást mondott. Buja fantázia vagy sikamlós valóság?
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását