2024. május 4. - Mónika, Flórián

Havas Henrik: "Szar dolog!"

A Tanár úr szerint "szar dolog 60 évesnek lenni", ezért inkább utazást szervezett a születésnapjára. Csakhogy a parti sem maradhatott el, s ha már így alakult, a frankót is megmondta Havas.
2009. június 24. szerda 07:33 - HírExtra
Az egész úgy kezdődött, hogy a Tanár urat saját családja verte át: Henrikünk ugyanis nem igazán akart össznépi ünneplést, sokkal inkább utazást szervezett a születésnapjára. Mindezt azzal indokolta, hogy "60 évesnek lenni szar". A család azonban nem hülye, simán átverte Havast: elcsalták egy szupertitkos partira.

– Én tényleg nem akartam ezt az egészet, nem szeretem a felhajtást. A lányommal egy hét eltéréssel van a születésnapunk, én annyit tudtam, hogy az Ő partijára jövök, bár eleinte el sem akartam jönni, és a feleségem is úgy könyörgött, hogy a póló helyett vegyek inkább egy inget – mesélte az ünnepelt.

Ha pedig hozzátesszük, hogy a Tanár úr még a többiek kifejezett könyörgése ellenére is majdnem lemaradt saját köszöntéséről… Havas ugyanis teljesen elfeledkezett a délutáni elfoglaltságról, csak azt látta, hogy felesége öltözködik.

– Amikor a fiam hozott a két lányunokámmal az autóban, akkor láttam a sok fehér asztalt, nem is értettem. Bejöttem, és mindenki itt volt! Nekem ez nem kedvemre való ránézésre, aztán most hogy itt vagyok, örülök – mondta még a bulin a már bőven nagypapakorba jutó ünnepelt.

Ja, még valami: Havas Henrik mindenek csak annyit üzen: nehogy bácsizni merjék ezután!
Forrás: HírExtra/Tabu TV
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását