2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Szégyenlős sztár! Joshi Bharat nem dugott az esküvője előtt

Joshi Bharat bárkivel bármiről elbeszélget, de otthon, ha a szexre terelődik a szó, akkor csak hallgat és feleségének passzolja a „labdát”.
2009. június 23. kedd 13:29 - HírExtra
Joshinak két lánya van, az idősebb már kiröppent, a fiatalabb viszont most van a kritikus kamaszkorban. Az indiai mágus nem félti a lányait, sőt bízik bennük, tudja, hogy egyéjszakás kalandokba nem bonyolódnak. A lányok udvarlóira pedig nem úgy tekint, mint megrontókra.

Joshi az indiai vallási hagyományok szerint nőtt fel és az esküvője előtt nem létesített szexuális kapcsolatot senkiv el. Ezt azonban a lányaitól már nem várja el, hiszen ők már magyar földön születtek, nem ilyen hagyományok között szocializálódtak. Elfogadja, ha két ember szerelmes egymásba, akkor a szex „velejárója” a dolgoknak.

A lányok szexuális felvilágosítását nem vállalta, ezt a feladatot a feleségére bízta, mert mint elmondta: ő nagyon szégyenlős ezekben a dolgokban.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Moncsi
2009. június 24. 12:36
Hogy lehet ilyen címet adni egy cikknek??? Gyerekek is interneteznek!!! Az ember bekapcsolja a számítógépet és mást sem lehet olvasni, mint azt, hogy ki, kivel, mit csinált vagy ki vetkőzött. Ez hírértékű? FELHÁBORÍTÓ!
Dóra
2009. június 23. 14:08
A mai világba már ezt kell megszólni? Aki nem csalja meg a feleségét, az szégyenlős? HÁT ÍGY KELL ÍRNI EGY VÉGRE NORMÁLIS FÉRFIRÓL, AKI RITKA MINT A FEHÉR HOLLó? Ráadásul ilyen alpári stílusban: nem dugott.... ez mindent elmond...
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását