2024. április 28. - Valéria

Egy szerződés miatt jártak az énekesek? Kitálalt a megasztáros!

Sokak kedvenc énekesnője, Bartók Eszter bevallotta, hogy bizony egy szerződés miatt állt sokszor a nyilvánosság elé egykori szerelmével, Caramellel. Az a papír egész kapcsolatukat meghatározta.
2009. június 23. kedd 08:30 - HírExtra
Lehullt a lepel Bartók Eszter és Caramel volt kapcsolatáról, ugyanis kiderült, hogy szerződés kötötte őket össze az utolsó hónapokban. Eszter ma már semmit sem hajlandó elárulni szerelméről, még azt sem, hogy egyáltalán van-e neki.

- Nem szeretnék már erről beszélni. Szakmailag nagyon sok minden vesz körül, ha az érdekel, arra nagyon szívesen válaszolok, de egyébként meg jól vagyok. Azért nem beszélek erről, mert most már semmi nem köt ahhoz, hogy beszéljek, de egyébként régen sem szívesen tettem. - meséli Bartók Eszter.

Inkább a zene, mint a pasik

Ha magánéletéről nem is mesél, azt megosztotta mindenkivel, hogy éppen harmadik nagylemezén dolgozik, ami karácsony tájékán fog az üzletek polcaira kerülni. Nyár végére ígér egy videoklipet is, elmondta még, hogy az album dalait mind ő készítette.

- Túlfűt a muzsika, tehát száz százalékig jelen vagyok a saját produkciómban, és erről olyan sokat tudok beszélni, hogy szerintem nincs is annyi kérdésed. Visszatérve: eddig kötött egy nagyon komoly szerződés, hogy beszélnem kell a magánéletemről, és ez főleg a nagyobb kitárulkozásoknál volt jellemző. - mondta el Bartók Eszter.

Amióta megszabadult ettől a súlyos köteléktől azóta sokkal szabadabban él, viszont sokkal titokzatosabb is lett a gyönyörű énekes.
Forrás: HírExtra/tabutv
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását