2024. március 29. - Auguszta

Az MSZP-sek végre fizetnek!

Az MSZP országos elnökségének tagjai egyhavi parlamenti fizetésüknek megfelelő összeget ajánlanak fel a krízisalapba - közölte Lendvai Ildikó, a párt elnöke szombaton az MTI-vel.
2009. június 20. szombat 19:26 - HírExtra
A közlemény szerint ezen kívül a párt július 4-i kongresszusán a nehéz helyzetben jutott családok megsegítése érdekében a több mint ezer küldött és meghívott körében gyűjtést is szerveznek. 
    
Kiss Péter társadalompolitikai miniszter szerdán jelentette be, hogy augusztus 1-jén indul a szociális kríziskezelő program, amely november 30-ig tart. A krízisalapból azok a nehéz helyzetbe került aktív korúak kaphatnak egyszeri, 20-50 ezer forint közötti, különös méltánylást igénylő esetben 100 ezer forintos vissza nem térítendő támogatást, akiknek családjában az egy főre jutó jövedelem nem haladja meg a nettó minimálbér összegét; az idén ez havi 57.817 forint. 
    
Támogatást azok kaphatnak, akiknek a családjában a jövedelem legalább 30 százalékkal csökkent, illetve ha a lakáshitel törlesztő részletének növekedése elérte a 30 százalékot, és nem kapnak önkormányzati támogatást sem.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

vackor
2009. június 21. 07:54
Jobb lenne ha pártok nem az 1 havi fizetésüket, hanem
az ADÓZATLAN költségtérítésük 1 havi részét ajánlanák fel. Mint tudjuk a havi fizetésük elenyésző a felvett költségtérítésükhöz képest.
d.a.angela
2009. június 20. 21:22
Hát nekik nem ez volna a dolguk. Azt kéne már megérteniük, hogy ez a munkahelyük, a gazdaságot élénkítő programot kellenne megvalósítaniuk. ehelyett húzzák itt az időt hülyeségekkel. Különben is hova a fenébe fogják rakni azt a pénzt, vagy mi alapján osszák el és kinek? És ha többen szorulnak rá, mint ami bejön? Amúgy itt már kész csoda ha egy cég egyáltalán kifizeti az adóját, nem még adományozgat. Ez tiszta csőd, mint a többi ötletük, hogy lehetnek már enniyre szerencsétlenek, egy óvódásnak is jobb a probléma-megoldóképessége, mint ezeknek. Majd 1-2x-i 50 000 ft. fog megoldani mindent, na persze és meddig?
Katkó Sándor
2009. június 20. 21:02
KOMCSI BANDA
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását