2024. április 28. - Valéria

Lehull a lepel! Mégsem annyira szexis a színész, mint látszik?

Bizonytalanok lettünk Robert Pattinson testét illetően, mert azzal vádolják, hogy szexis izmai bizony csak festettek. Vajon most mi az igazság?
2009. június 15. hétfő 17:25 - Kővári Adrienn
Túl tökéletes, hogy igaz legyen. Merül fel sokakban a gondolat, mikor Robert Pattinsonra néznek. Az tény, hogy első ránézésre nem a legszebb szépfiú, de mégis van benne valami, amiért sok-sok lány róla álmodozik. S nemcsak azért, mert egy szexis vámpírt alakít a filmvásznon.

Felmerültek olyan pletykák, hogy bizony nem is az ő testét látjuk a filmben. Kellan Lutz, egy másik Twilight szereplő megcáfolta ezeket a híreszteléseket. Viszont a második résznek a forgatásán részt vevő besúgó elárulta, hogy bizony a mai smink technikának köszönheti Robert a kockás hasát.

- Robon egy egész csapat sminkes dolgozik, hogy a hasát izmossá varázsolják, nem is olyan formás, mint ahogy azt sokan gondolják. Gyűlöli a testedzést, ezért sosem lesz, azaz igazán kigyúrt férfi. – osztotta meg a belső titkokat mindenkivel a forrás.

Az tény, hogy nem nehéz sminkkel izmokat varázsolni, csak speciális festék kell hozzá, fontos a megfelelő árnyékolás, és máris kockás lesz valakinek a hasa, akárcsak Roberté. Mindent megtesznek, hogy tökéletessé varázsolják vámpírunk felsőtestét, még a világítással is trükköznek!

Ebből semmi sem igaz!

Barátja ennek ellenére csak cáfolni tudja ezeket a gonosz feltételezéseket. Kellan Lutz elmesélte, hogy Robert hosszú hónapokig edzette magát, keményen dolgozott, hogy jobban nézhessen ki, mint valaha.

Úgy tűnik csak egy megoldás maradt: Robert kénytelen lesz egyszer élőben megmutatni szexis hasizmait!
Forrás: HírExtra/celebrity mania
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását