2024. április 29. - Péter

Betört a boltba, majd bealudt a helyszínen

Egy hajléktalan férfi betört egy mindszenti vegyesboltba, majd elaludt a helyszínen, a kiérkező rendőrök ébresztették föl.
2009. június 14. vasárnap 19:31 - HírExtra
A 43 éves férfi az éjszaka leple alatt betörte az egyik mindszenti vegyesbolt ablakát, s azon keresztül bemászott az üzletbe. Az ott lévő áruk válogatása közben valószínűleg nagyon elfáradhatott, mivel elaludt - mondta Szenti Szabolcs.

A járőrök felfigyeltek a törött ablakra, megálltak és körülnéztek. Maguk is meglepődtek, amikor meglátták az alvó betörőt. A férfi agresszívan kezdett el viselkedni, ezért a rendőrök megbilincselték és előállították a hódmezővásárhelyi kapitányságra.

A hajnali adatgyűjtés során kiderült, a férfi három további Hódmezővásárhelyen történt lakásbetöréssel is gyanúsítható. A korábbi bűncselekmények során élelmiszert, készpénzt, porcelántárgyakat, kerékpárt és gázpalackokat tulajdonított el körülbelül félmillió forint értékben.

Kihallgatásakor a gyanúsított lényegében elismerte a bűncselekmények elkövetését. A hódmezővásárhelyi nyomozók őrizetbe vették, s kezdeményezik előzetes letartóztatását - közölte a hadnagy.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását