2024. május 12. - Pongrác

Úristen! Pongrácz dokit megölik!

Pongrácz doki meghal!! Úristen! Döbbenet. Ilyenkor normális ember nem is tud gépelni a könnyektől, a zokogástól, a megindultságtól. Kedvenc sorozatunk egyik legjobb színésze nem lesz színész többé. Áááá!!
2009. június 12. péntek 10:40 - HírExtra
Pongrácz dokit ráadásul a gazdasági válság miatt ölik meg a forgatókönyvírók, ugyanis azt kell eljátszania, hogy meghal valami betegségben – írja a Blikk c. kulturális napilap. Nincs rá pénz. Persze a sorozatra van, mert a sónak folytatódni kell, már Freddie Mercury is megénekelte (elnézést a zseniális énekestől, hogy egy lapon lett említve a Jóban Rosszbannal).

A lényeg, hogy most nem lesz Pongrácz, mert nem sokára jól meghal. Borzasztó. Most kicsit sírunk, az életünk már soha nem lesz olyan, mint eddig.
Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

nostri
2009. június 15. 18:09
...elég szegényes a forg.írónak a képzelete, hiszen a plasztikai sebész LC. is gyógyíthatatlan betegségben távozik majd.
Hagyják a fenébe a sorozatot, ha nincs pénz, akkor fejezzék már be...
vagy tényleg azt hiszik, hogy minél több a haláleset, annál többet nézik majd így is...(mert a producer azt mondta nem rég, hogy a terrortámadás után megnőtt a sorozat nézettsége) ezek tök hüly....ék
p.tereza
2009. június 12. 11:37
Épp egyik nap gondoltam, hogy már csak a Pongrácz dokit kell kiírni a sorozatból és akkor végleg nem ér semmit az egész szappanopera. Ha ilyen rossz a TV2 anyagi helyzete, talán jobb lenne végleg befejezni a sorozatot, hiszen már minden valamire való szereplőt kiírtak belőle. Bezzeg a Várnagy Előd maradhat, noha Damu Roland semmiképp sem nevezhető jó pasinak, mint ahogy a szerepe szerint lennie kéne. Csupán rossz fiú az életben is, tehát neki nem kell eljátszani ezt a szerepet csak magát adnia ami nem egy nagy teljesítmény. A forgatókönyvíró helyében meggondolnám, hogy kiket ír ki és vesz be új szereplőnek, és milyen sztorit talál ki. Nekem lenne pár jó ötletem amivel fel lehetne dobni ezt az ellaposodott sorozatot.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását