2024. május 17. - Paszkál

Igazságtalan eredmény?

Az argentin labdarúgó-válogatott immár másodszor szenvedett vereséget Diego Maradona irányítása alatt a dél-amerikai világbajnoki selejtezősorozatban, de ezúttal igazságtalan eredményről beszélnek.
2009. június 11. csütörtök 11:08 - HírExtra
"Győzelmet érdemeltünk volna. Sokkal jobban játszottunk Ecuadornál. Furcsa érzések kavarognak bennem, mert egyrészről jól futballoztunk, másrészről viszont kikaptunk" - mondta a 2-0-ás, quitói vereség után Carlos Tevez, aki büntetőt hibázott az első félidőben 0-0-ás állásnál.

Maradona negyedik vb-selejtezőjén ült a kispadon, ebből a mostani volt a második veresége, de ahogy a bolíviai Andokban, 3600 méterrel a tengerszint felett játszott La Paz-i 1-6 alkalmával, úgy ezúttal sem a 2800 méteres magasságot okolta a kudarcért.

"Riválisunk az első félidőben nem csinált semmit, a másodikban pedig talált két gólt. Nem szabad ezen tovább rágódni, tovább kell lépni. Szeptemberben a következő körben le kell győzni Brazíliát" - mondta Maradona, aki nem hibáztatta futballistáit, sőt büszkén mondta, hogy mindent a megbeszéltek szerint csináltak, csupán a gól hiányzott a játékukból, pedig meglátása szerint egyetlen argentin találat eldöntötte volna a találkozót.

Argentína ugyanakkor nincs könnyű helyzetben, ugyanis az éppen automatikus indulást jelentő negyedik helyen áll, de a hátralévő négy fordulóban rendkívül nehéz összecsapások várnak rá, hiszen fogadja Brazíliát, továbbá Paraguayba és Uruguayba látogat. Az egyetlen könnyű meccsnek Peru csapatának vendégjátéka ígérkezik.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását