2024. április 20. - Tivadar

Felháborító! Meglopta a műsorvezetőt saját anyósa!

Nem mindennapi események történnek az egykori villalakóval. Saját anyósa nehezíti az életét. Már a rendőrséget is ki akarták hívni.
2009. június 8. hétfő 08:15 - HírExtra
Leó nagy valószínűséggel nem fogja második édesanyjává fogadni barátnője, Kimberly mamáját. A viszony közöttük eddig sem volt felhőtlen, és ezen csak rontott az amerikai szépség mamája. A műsorvezető nem rég tért haza Amerikából, ahol nem várt események történtek vele. Kiderült, hogy anyósa enyveskezű.

Felháborodva mesélte a tévés, hogy Kimberly által vásárolt autót kisajátította magának, és mobiltelefonján is óriási számlát csinált, melyet elfelejtett rendezni. A mobil ugye modell kedvese nevén van, így őt kötelezte a szolgáltató a tartozás rendezésére. A párnak még az is megfordult a fejébe, hogy a rendősrég segítségét kéri, ám végül letettek a feljelentésről. Kimberly a múltban sem jött ki édesanyjával, viszont mióta Leóval különköltöztek csak rosszabb lett a kapcsolatuk.

A tévést eléggé lefárasztotta anyósa az elmúlt napokban, úgyhogy most élvezi, hogy itthon lehet. Hírek láttak napvilágot arról, hogy Leó kapott egy nagyon kecsegtető tévés ajánlatot, de még nem ütik nyélbe a szerződést, nem szeretne beszélni róla. Lehet, hogy új show-t indít a volt villalakó?
Forrás: Napi Ász/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását