2024. május 3. - Tímea, Irma

Leóék mindketten főnökök

Leo és szerelme, Kimberly kapcsolatukról meséltek a Cool stúdiójában. A pár immár közel két hónapot tudhat maga mögött, így Müller Attila kifaggatta őket, milyennek is látják szerelmüket.
2008. május 28. szerda 10:45 - Hírextra
Elárulták, hogy mindketten egyformán főnök típusok, bár Kimberly bevallása szerint mindig az történik, amit Leo szeretne, ugyanis nagyon akaratos. A Cool műsorvezetője beismerte, sokat válozott az elmúlt időszakban.

- A “macsó ént” könnyen el tudja tüntetni a szerelem - azt azonban hozzátette, biztosan érzi, hogy kapcsolatuk jó irányba halad.

Kimberly ezután elárulta, Leo minden szempontból tökéletes neki, ugyanis kedvese bár romantikus, mégsem viszi túlzásba, emellett pedig eleget tesz annak a nézőpontjának is, miszerint: - Egy férfi legyen férfi!

Végül Müller Attila másik vendége, Keleti Györgyi az első randevúról faggatta a párt. Megtudtuk, az első találkozóra Kimberly- tekintve, hogy semmit nem tudott a Leóról – barátnőjével és több ismerősével érkezett , ha bármi probléma vagy éppen nyelvi nehézségek adódtak volna.

Szerencsére a kezdeti bizalmatlanságot szerelem váltotta fel, így Leo úgy tűnik, végre megtalálta a szerelmet, és szárnyal a boldogságtól.
Forrás: RTL Bulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását