2024. május 7. - Gizella

Sportlétesítményeket fejlesztenek

Közbeszerzési pályázatok révén csaknem 90 millió forintból fejlesztik a Nemzeti Utánpótlás-nevelési és Sportszolgáltató Intézet (NUSI) több létesítményét.
2009. június 2. kedd 15:54 - HírExtra
Az Önkormányzati Minisztérium háttérintézménye 40 millió forintot költ a balatonfüredi vitorláskikötő elektromos hálózatának korszerűsítésére, az irodablokkok megújítására, a vízvezeték-, és fűtésrendszer kiépítésére, valamint a rendezvénysátor felállításához nélkülözhetetlen alapozási munkálatokra.

A NUSI tájékoztatása szerint összességében több mint 25 millió forintból akadálymentesítik, illetve új vizesblokkokkal látják el a Budapesti Olimpiai Központban található Nemzeti Sportcsarnokot. Emellett a jégcsarnok árnyékoló rendszert kap és megújul a Népligetben található kézilabdacsarnok is.

Az Újpesti TE Megyeri úti sportkomplexumában az öltözőket tatarozzák, a dunavarsányi edzőtáborban pedig a tornacsarnok vizesblokkját újítják fel. A tatai edzőtáborban a súlyemelőterem és a tornaterem tetőszerkezetét, valamint az "A" épület szobapadlóját renoválják.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását