2024. május 2. - Zsigmond

Csütörtökön tárgyalhatják az újpesti balhét

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága csak csütörtökön, vagy jövő kedden foglalkozik majd a pénteki Újpest FC-Fehérvár FC mérkőzés után történt rendbontással.
2009. június 2. kedd 22:02 - HírExtra
Erről az MLSZ tájékoztatta az MTI-t.

Az említett összecsapáson a lefújást követően piros lapot kapott Goran Vujovicot (Fehérvár), és Mario Bozicot is egy-egy bajnoki mérkőzésről tiltotta el a testület. Mellettük a Soproni Liga zárófordulójában szintén kiállított Milan Bogunovicnak (Diósgyőr) szintén egy találkozót kell majd kihagynia. Gálhidi Györgyöt, a Diósgyőr vezetőedzőjét, sportszerűtlen viselkedése miatt két mérkőzésre tiltották el.

A bizottság a Szombathelyi Haladást 100 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte a zöld-fehér szurkolók által a ZTE elleni mérkőzésen okozott rendzavarás miatt.

A fegyelmi bizottság új eljárás lefolytatása után Berzi Sándort, a Fehérvár ügyvezetőjét 100 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte, amiért a klub nem engedte el az utánpótlás-válogatottak év eleji összetartására két játékosát, Bencze Zsoltot és Lelkes Pétert. Az ügyvezető kéthónapos, a sportszakmai tevékenységre vonatkozó eltiltást is kapott, de ennek végrehajtása június 30-ig felfüggesztették.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását