2024. május 5. - Györgyi

Krokodilokkal fürdött Rippel Feri

Álomszép helyre vitte kedvesét Rippel Feri. Az elhagyatott szigetek felfedezése óriási élményt jelentett a fiatalok számára.
2009. május 27. szerda 14:40 - HírExtra
Nagyszerűen sikerült Rippel Ferinek(37) és újdonsült feleségének, Viviennek(22) a nászútja. Az akrobata és dekoratív párjának esküvője után Thaiföldön töltötték a mézesheteket.

Viviennek óriási meglepetés volt ez az út, mert Feri az utolsó pillanatig titkolta, hova is utaznak majd. A szeremespár felfedezte és bebarangolta a környező szigeteket. – Igaz nászúton vagyunk, de az időnket nem csak a szállodai szobában töltöttük. – mondta Feri a Blikknek.

Némelyik sziget annyira elhagyatott volt, hogy másokkal nem is találkoztak. A cunami óta nem szívesen járnak erre a helyiek és a túristák is elkerülik, de Ferinek épp ez jelentette a kalandot.

De nem ez volt a legizgalmasabb a kietlen szigetek barangolásában, hanem amikor egy krokodilokkal hemzsegő részen ugrott az artista egy fejest. A thai kalauzoló figyelmeztetésére, azonban ugyan ilyen gyorsan vissza is mászott a biztosnágot jelentő csónakba.

-Azt hiszem inkább egy világrekordba halnék bele, mint egy krokodiltámadásba.- mosolygott Feri.


Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását